Efterlysning!!! AKUT!!!

Hej!

Styrelsen har beslutat att köpa in ett vindkydd/grillkåta som ska ställas upp ungefär där det förra vinskyddet stod på hästbadet. Leveransen kommer att ske under början av oktober månad. Styrelsen tar hand om beställningen och kontakten med leverantören. Börje Johansson har lovat att han kan lasta av när emballagen kommer med sin traktor med gafflar.

MEN vi behöver arbetskraft och en arbetsledare som roddar i det hela. Arbetsledaren måste se till att underlaget är bra med ex markduk, grus och lekastenar/plattor som det går att bygga upp grillkåtan på. ( Ev utlägg får man tillbaks mot uppvisande av kvitto hos kassören Ckristoffer Ekman Sörfors 523) Det finns information om hur man gör och ritningar. Enligt fabriken vi beställer ifrån bygger dom upp denna modell på ca 6h på två män så det bör inte vara ett jätte jobb! Den kommer i färdiga block och är som en byggsats.

Får vi upp grillkåtan under hösten har vi en super härligt grillplats inför vintern!

Vi siktar in oss på helgen 9-11 oktober. Vill och kan du vara med och bygga eller leda arbetet mejla oss på  sorforsintresseforening@gmail.com / Mvh Styrelsen