Sörfors intresse- och bygdegårdsförening 

Sörfors intresse- och bygdegårdsförening består av en styrelse på elva personer. Styrelsen har möte ca fem gånger per år och där diskuteras och planeras inför olika aktiviteter som rör byn under året. I föreningen är det ca 120 hushåll som är medlem. Medlem blir man genom att betala in årsavgiften på 200kr till föreningen. 

I Sörfors finns i dag ca 190 hushåll.  Det är en levande och aktiv by som växer för varje år. Som medlem i Sörfors intresse- och bygdegårdsförening finns det en hel del roliga och bra saker som man kan ta del av.

Under året ordnas en hel del aktiviteter av Byaföreningen Valborgsfirande, städdag, midsommarfirande mm. Cykelfester och Pubar har ordnats av frivilliga själar. Om man vill göra något speciellt som fler i byn kan vara med på, t.ex. ta hit någon bra föreläsare eller annat som man kan få kostnader för, kan man ansöka om bidrag från föreningen. Det finns pengar att tillgå så kom med förslag!

Vill du ordna Pub, cykelfest, grillfest, café, filmkväll eller annat trevligt. Det finns bra och utförlig information att få av tidigare arrangörer. Prata med någon av oss så hjälper vi er att komma rätt.