Dax för nån kul aktivitet!

Om det finns någon som vill hitta på någon aktivitet i byn, t.ex. ta hit någon bra föreläsare eller annat som kan kosta, kan man ansöka om bidrag från föreningen. Det finns pengar att tillgå så kom med förslag!

Det finns även möjlighet att ordna Pub, cykelfest, grillfest eller annat trevligt. Behöver ni hjälp att komma igång? Finns det bra och utförlig information att få av tidigare arrangörer. Prata med någon av oss så hjälper vi er att komma rätt.


Uppdatering av hemsidan

Jobbar på hemsidan, har flyttat runt på Kalendern och Bloggen så att den nu nås direkt från startsidan, har flyttat samtliga föreningar förutom intresseföreningen från startsidan och in i föreningsmenyn.

Finns även en ny sida för Sörfors samfällighetsförening (AKA Sörfors Byamän), under frågor och svar har jag också lagt till en del om fiskekort. 

Har fixat lite med DNS och forwarding så det finns en risk att det kommer ta ett litet tag innan allt fungerar. Men fördelen med detta är att den mobila sidan verkar fungerar mycket bättre nu. Testa gärna på telefonen.

Hans

Städdag i Sörfors

Ett 30tal bybor gjorde en insats och städade i byn. Här är en kort summering av vad som fixades

  • Dom flesta byvägar rensades från skräp.
  • Gammgården städades och fönster putsades.
  • Sly röjdes vid Sörforskylten.
  • Badplatsen rensades från skräp.
  • Det gamla vindskyddet vid badplatsen plockades ner, det finns planer om att det ska ersättas med en grillstuga.
  • Nytt genomskinligt tak lades på omklädningsrummen så nu ska det finnas nog med ljus för att byta om där inne.

Städdagen avslutades med Godis, Kaffe, Korv och Kaka nere vid badplatsen, mer bilder från dagen finns här.

Valborgsmässoafton

Trotts det lite tråkiga vädret på förmiddagen så var det många sörforsbor som tog sig ner till badplatsen och deltog i valborgsmässofirandet. Som vanligt var det sång av kören och årskurs 4 sålde fika. Torbjörn och Arne gjorde en bra insats när det gällde att tända brasan.

Valborgsmässoafton och Städdag

Sommaren närmar sig och snart är det tid för Valborgsmässoafton men även den årliga städdagen i Sörfors. Mer infomation om båda eventen finns i Kalender. Men i korthet är städdagen Lördag den 5:e Maj kl 10:00 och elden tänds på valborg kl 20:00 som vanligt.