Back to All Events

Möte med Kommunen om landsbygden

 

Umeå kommun välkomnar alla till ett drop-in möte om Umeå kommuns översiktsplan för landsbygden och efterföljande handlingsprogram för hållbar landsbygdsutveckling. Här har du som bor och verkar på Umeå landsbygd eller är intresserad av hållbar landsbygdsutveckling möjlighet att träffa representanter från kommunen, diskutera och tycka till tidigare inkomna synpunkter och lämna förslag på vad du menar ska ingå i översiktsplanen och i efterföljande program. Översiktsplanen finns på www.umea.se/oversiktsplan , information om landsbygdsutveckling på www.umea.se/landsbygd   

 

Tid: Onsdagen den 22 mars kl. 19.00-21:00, drop-in.

Plats: Restaurang Översten, Stadshusområdet, Skolgatan 31, Umeå

 

Välkomna!

 

Kontakt:

Annika Myrén
Utvecklingsstrateg landsbygdsfrågor
090-16 12 45
070-388 49 66

annika.myren@umea.se

Earlier Event: March 15
Hantverk, fika och andakt
Later Event: March 26
Gudstjänst på Betel