Back to All Events

Städdag 2016

Städdag i Sörfors!

Vi startar vid Bygdegården. Där finns det kaffe och en lista på uppgifter och var vi behöver städa och fixa så att byn blir vårfin! Markera där vad Du kommer att göra. För städning på badplatsen behöver ni ta med redskap för att rensa planen, och krattor. För fönsterputs i Gammgården - ta med fönsterskrapa. För röjning i ”pulkabacken” – röjsåg. Sopsäckar för skräp finns. Återsamling på Badplatsen mellan 12:00 - 13:00 Där finns fika, och barnen kan byta sitt skräp mot något gott!! Om du inte kan komma, plocka gärna skräp i din omgivning när du har möjlighet!     

Hjärtligt välkomna både stora och små till en förmiddag tillsammans!
Sörfors Intresse- och Bygdegårdsförening

 

Earlier Event: May 14
Cykelfest
Later Event: May 21
Fisketräff vid Grillstugan